Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Regulile Concursului

»Competiția de slăbit«
(denumit in continuare 'Concurs')

1. Organizatorul Concursului

Organizatorul Concursului cu premii "Competiția de slăbit" (denumit in continuare 'Concurs') este Sensilab d.o.o., Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenia (denumit in continuare 'Organizator')

2. Dispoziții generale

Termenii și condițiile sunt publicate pe pagina https://www.TummyTox.ro/termeni-si-conditii-provocarea-28

Participantii: sunt definiti prin fiecare persoana de pe teritoriul Romaniei care doreste sa ia parte la concurs fiind de acord cu termenii de utilizare ai concursului.

3. Definirea termenilor

In aceste norme se aplica urmatoarele:

Participantii: sunt definiti prin fiecare persoana de pe teritoriul Romaniei care doreste sa ia parte la concurs fiind de acord cu termenii de utilizare ai concursului.

4. Conditii de participare la Concurs

Toti participantii cu varsta de peste 18 ani care trimit datele soliciate. Acestea constatau intr-o fotografie INAINTE, facuta in momentul inceperii programului si o fotografie DUPA, facuta dupa terminarea programului. Trimiterea fotografiilor se va face pana pe data de 12 Decembrie 2018 11:59 pm. Formatul fortografiilor poate in fi in jpg sau png si sa nu depaseasca 2 MB. (acestea vor fi denumite in continuare ”Materiale”)

Vor fi luati in considerare doar participantii care au trimis pe e-mail toate materialele. Fiecare participant are dreptul sa intre in concurs o singura data, Toti participantii care indeplinesc conditiile se for califica pentru premiul in valoare de 1000 EUR

Dintre toti participantii care au trimis materialele Organizatorul va alege un singur castigator. Acesta va fi publicat pe 17.12.2018 ora 12 pe pagina de Facebook TummyToxRomania

Persoanele care sunt legate in orice fel de organizatorii concusului sau alte organizatii asociate si/sau membrii ai familiei (sot, concubin, partener, parinte, parinte adoptiv, tutor, copil sau alti membrii ai familiei) nu pot participa la Concurs.

5. Premiu

Premiul este acordat de catre Organizator si consta in 1000 EUR ( valoarea in RON se va calcula la cursul BNR din data de 12 Decembrie 2018)

6. Acordarea premiului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul in cazul in care

-exista vreo indoila cu privire la identitatea datelor și a modului de cooperare

-participantii nu au respectat termenii si conditiile

Pentru ca premiul să fie acordat este nevoie de ce cel puțin 50 de persoane să îndeplinească condițiile de înscriere.

7. Preluarea premiului

Dintre toti participantii inregistrati Organizatorul ca desemna un castigator in data de 12 Decembrie 2018 la sediul din Ljubljana.

Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook TummyTox.ro in data de 17 Decembrie 2018 Inainte de acordarea premiilor, Organizatorul trebuie sa primeasca din partea castigatorului in termen de 7 (sapte) zile datele personale exacte: nume utilizator Facebook, nume si prenume, data de nastere, adresa, cod numeric personal. Transmiterea acestor date este o conditie necesara pentru acordarea premiului.

Castigatorul va primi o notificare pe e-mail in maxim o luna de la extragere, cu toate informatiile necesare revendicarii premiului.

In cazul in care castigatorul nu va transmite datele cu caracter personal corecte acesta isi pierde dreptul de acordare a premiului.

8. Impozite si deducere fiscala

Orice plata suplimentara a impozitului pe venit in baza calculului impozitului pe venit anual, va fi platita de castigator. Inainte de acordarea premiului castigatorului, acesta trebuie sa furnizeze Organizatorului date cu caracter personal exacte, inclusiv nume si prenume, data nasterii, adresa, numar de telefon, cod numeric personal. In cazul in care valoarea premiilor nu depaseste 42€, nu se plateste impozit si nu se include premiul la calcularea impozitului pe venit anual. In baza Legii fiscale, chiar daca valoarea premiilor nu depaseste 42€, castigatorul are obligatia de a comunica Organizatorului codul fiscal. Organizatorul va trimite castigatorului prin posta o instiintare cu privire la valoarea premiilor si valoarea impozitului aferent achitat de Organizator. Toti castigatorii care primesc o astfel de instiinare sunt obligati sa informeze organele fiscale abilitate. Organizatorul nu este raspunzator pentru taxe/impozite rezultate din alte premii.

9. Limitarea raspunderii

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi implicat in orice fel de conflict referitor la propietatea premiilor castigate. Toate disputele referitoare la drepturile de propietate ale premiilor, nu vor afecta in niciun fel regulamentul Concursului. Premiile vor fi acordate de catre Organizator persoanei care va furniza datele in conformitate cu aceste reguli. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate aparea in urma achizitionarii si folosirii premiilor. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul nu isi asuma niciun fel de eroare datorata nefunctionarii site-ului de socializare Facebook, indiferent care ar fi motivele ei. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de conectivitate la Internet sau pentru completarea gresita a adresei de e-mail. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea nefunctionarii aplicatiei in cazul in care aceasta este folosita gresit. Prezentul Concurs poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forța majoră sau printr-o decizie a Organizatorului. In acest caz, participantii nu sunt raspunzatori pentru niciun prejudiciu.

10. Regulile Concursului

Participand la Concurs, toate persoanele confirma ca sunt de acord si ca accepta regulile Concursului. In cazul oricarui dispute sau orice eventiment cu caracter echivoc, se aplica regulile referitoare la orice fel de publicatii, indiferent daca este presa scrisa, forma digitala sau orice alta forma. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulile, daca este necesar. In cazul oricaror modificari sau actualizari ale concursului, organizatorul va informa toti participantii, afisand toate notificarile pe toate paginile Facebook Sensilab.Pentru informatii suplimentare persoanele interesate pot scrie de asemenea la adresa de email info@TummyTox.ro In cazul in care un participant are o obiectie justificata, Organizatorul se obliga sa le anuleze in cel mai scurt timp si sa anunte participantul.

11. Folosirea datelor personale.

Prin participarea la concurs, datele personale furnizate de catre participanti, pot fi colectate si prelucrate de catre Organizator in conformitate cu Documentul de Protectie a Datelor Personale (PDPA-1, Off. RS, no. 86/2004, 67/2007). Organizatorul va proteja cu atentie informatiile cu character personal in conformitate cu legea privind protectia datelor cu character personal (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07-UPB1) si legea privind comunicatiile electronice (ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/12, 110/13)

Participantii la Concurs sunt de accord ca informatii personale sa fie colectate de catre Organizator, compania Sensilab d.o.o

Prin participarea la concurs, datele personale furnizate de catre participanti, pot fi colectate si prelucrate de catre Organizator in conformitate cu Documentul de Protectie a Datelor Personale (PDPA-1, Off. RS, no. 86/2004, 67/2007). Organizatorul va proteja cu atentie informatiile cu character personal in conformitate cu legea privind protectia datelor cu character personal (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07-UPB1) si legea privind comunicatiile electronice (ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/12, 110/13)

Prin inscrierea la Concurs, participantii isi dau acordul ca Organizatorului sa pastreze si sa foloseasca datele personale pentru concursuri, sondaje si date statistice. Informatiile furnizate de catre participanti vor fi folosite de catre Organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate, informatii despre oferte, actualizari si oferte speciale, atat cat si pentru a trimite buletine informative si orice alte materiale promotionale. In vederea informarii, participantii isi dau acordul de a folosi si alte canale de comunicare, cum ar fi: telefon, posta, e-mail, SMS, telefon mobil si altele. Organizatorul poate folosi aceste informatii in scop propiu, pana in momentul in care datele sunt relevante. In timpul introducerii datelor personale, participantii au dreptul sa ceara accesul de a modifica informatiile in baza de date.

Anularea de pastrare a datelor cu character personal de catre participant pot fi communicate prin notificare scrisa catre Organizator la adresa de email info@TummyTox.ro.

12. 12. Anularea participarii la Concurs

Contribuabilii pot in orice moment pe durata concursului sa anuleze participarea la concurs prin trimiterea unui mesaj la adresa de email info@TummyTox.ro. Dupa primirea acestui mesaj Organizatorul anuleaza participarea. In cazul in care premiul a fost acordat, castigatorul are obligatia de a returna premiul sau sa inlocuiasca valoarea acestuia in bani in cazul in care premiul nu poate fi returnat.

13. Plangeri

Toate reclamatiile vor fi trimise catre organizator la adresa de email info@sensilab.ro. In cazul reclamatiilor justificate Organizatorul se angajează sa le elimine cat mai curand posibil si sa notifice daca este necesar si ceilalti participanti.

Data de publicare a acestor reguli: 29.10.2018