Violeta și-a împlinit visul de a slăbi

Menopauza, retenția de apă, mâncatul haotic și multe alte lucruri pot afecta greutatea, starea de spirit și bineînțeles încrederea în tine. Știm povestea, poate chiar o trăim. Dar sunt și cazuri în care încrederea în noi a fost minimă la început, după care recunoștiința a fost enormă.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să urmezi o dietă variată și să duci un stil de viață sănătos.]

Drumul până la Tummy Tox

Violeta este o doamnă în vârstă de 48 de ani, iar testimonialul ei începe foarte simplu, dar povestea ei, ca multe altele descrie un drum destul de greu în lupta cu greutatea și încrederea în sine.

”Mă numesc Borota Violeta și am 48 ani..trebuie să precizez de la început, că am hipotiroida sunt foarte pofticioasa, sufeream de insomnii si-n plus, de 18 ani sunt la menopauză. Ani de zile m-am luptat cu un tranzit intestinal haotic, cu cumulari de apă etc. În 2017 în urma unui tratament cu vitamine și problemele sus mentionate am cumulat vreo 10 kg. ”

 

Încercări eșuate de slăbire

”În prima fază am încercat metode de abținere culinara...am esuat. Am încercat medicamente pentru eliminarea apei din organism, care într-un final mi-au afectat rinichii. Am avut o dezamagire totală.”

 

Regăsirea cu sine, datorită Tummy Tox

”În toamna anului 2017, fiica mea a găsit online Tummy Tox.Mi-a comandat ceaiul de zi și noapte. După câteva zile am observat o scădere a poftei de mâncare, scaune regulate și un somn linistit. Bineințeles dacă nu aveam pofte nici nu prea mâncam cantitativ ca înainte astfel, în 6 luni am reușit să scap de cele 10 kg la o înălțime de 1.75 cm. Acum am greutatea de 66-66.5 kg.”

 

Fidelitatea Violetei

”În aproape 2 ani am încercat mai multe produse Tummy de care am devenit absolut mulțumită pentru starea de bine ce-mi creează. Din recunoștiință, am recomandat mai departe cunoștințelor mele produsele Tummy și chiar mi-au mulțumit după scurt timp, faptul că am împărtășit cu ei experiența mea.”

 

Produsele consumate de Violeta:

Violeta a început cu ceaiurile DailyKick & SleepTight, apoi a adăugat ceaiul SkinnyMe - pe acestea le poți regăsi aici:

 

 

Următorul produs introdus a fost Slimbiotics.

Am inclus produsul în acest pachet ce conține și ceaiurile DailyKick și SleepTight (se poate achiziționa și separat din meniu, categoria Produse):

Produse pentru tine

-40%
Preț special 118,00  RON Preț obișnuit 196,00  RON
Vezi produsul