TUMMYTOX blogs.

Violeta și-a împlinit visul de a slăbi

Menopauza, retenția de apă, mâncatul haotic și multe alte lucruri pot afecta greutatea, starea de spirit și bineînțeles încrederea în tine. Știm povestea, poate chiar o trăim. Dar sunt și cazuri în care încrederea în noi a fost minimă la început, după care recunoștința a fost enormă.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să urmezi o dietă variată și să duci un stil de viață sănătos.]

image

Drumul până la Tummy Tox

Violeta este o doamnă în vârstă de 48 de ani, iar testimonialul ei începe foarte simplu, dar povestea ei, ca multe altele descrie un drum destul de greu în lupta cu greutatea și încrederea în sine.

”Mă numesc Violeta și am 48 de ani. Trebuie să precizez de la început, că am hipotiroida sunt foarte pofticioasa, sufeream de insomnii si-n plus, de 18 ani sunt la menopauză. Ani m-am luptat cu un tranzit intestinal haotic, cu mai multe cumulari de apă etc. În 2017 în urma unui tratament cu vitamine și problemele sus menționate am cumulat vreo 10 kg. ”

Încercări eșuate de slăbire

”În prima fază am încercat metode de abținere culinara...am eșuat. Am încercat medicamente pentru eliminarea apei din organism, care într-un final mi-au afectat rinichii. Am avut o dezamăgire totală.”

Regăsirea cu sine, datorită TummyTox

”În toamna anului 2017, fiica mea a găsit online Tummy Tox. Mi-a comandat ceaiul de zi și noapte. După câteva zile am observat o scădere a poftei de mâncare, scaune regulate și un somn liniștit. Bineînțeles dacă nu aveam pofte nici nu prea mâncam cantitativ ca înainte astfel, în 6 luni am reușit să scap de cele 10 kg la o înălțime de 1.75 cm. Acum am greutatea de 66-66.5 kg.”

Fidelitatea Violetei

”În aproape 2 ani am încercat mai multe produse TummyTox de care am devenit absolut mulțumită pentru starea de bine ce-mi creează. Din recunoștința, am recomandat mai departe cunoștințelor mele produsele TummyTox și chiar mi-au mulțumit după scurt timp, faptul că am împărtășit cu ei experiența mea.”

Produsele consumate de Violeta:

Violeta a început cu ceaiurile Daily Kick & Sleep Tight, apoi a adăugat ceaiul My Skinny Tea pe acestea le poți regăsi aici:

 

Produse pentru tine

DETOX & SLĂBIRE
-54%
Preț special 109,00  RON Preț obișnuit 237,00  RON
Vezi produsul