TUMMYTOX blogs.

La locul potrivit și la momentul potrivit. Veronica povestește cum a reușit să redevină ea

Momentul schimbării a fost în ziua în care cântarul i-a arătat 70kg. ”În oglindă vedeam cele extra 15 kg și a fost un moment critic pentru mine”. Veronica este mică de statură și este mai degrabă o persoană minionă, așadar prima ei reacție a fost un mare șoc. ”Cum și când s-a întâmplat totul să nu mai pot intra în hainele mele?!” Veronica s-a panicat.

image

Veronica a luat parte la provocarea TummyTox  – premiul ei este o silueta dorită și o stare de bine

“Greutatea nu mi-a afectat viața. Nu mi-a păsat de ce credeau alții despre mine pentru că mă simțeam bine așa cum eram. Sau mai bine spus, cât timp m-am simțit bine cum arătam.” – recunoaște Veronica. Momentul schimbării a fost în ziua în care cântarul i-a arătat 70kg. ”În oglindă vedeam cele 15 kilograme extra și a fost un moment critic pentru mine”. 

Probleme personale și stres  = mâncat necontrolat

În primul rând sunt mama. Am un băiețel în vârstă de 3 ani, care nu stă locului și o fetiță de aproape 5 ani. Kilogramele în plus au venit împreună cu problemele personale.– “Cum se întâmplă în viață, apar probleme de sănătate și în relații.” Fetița Veronicăi s-a născut cu o inimă nedezvoltată  – de aceea Veronica a fost forțată să rămână cu Amalia pe perioada covalescenței și recuperării totale a copilului. “Lupta Amaliei de a respira pe nas  este continuă – în loc de trahectomie, fata stă des prin spital – iar eu am început să găsesc alinare în mâncare”.

Întoarcerea la greutatea inițială, era o formă de a recăpăta echilibru în viață și sensul umorului pentru Veronica.

Veronica a luat parte provocării TummyTox

Mama celor doi copii este activă și pe social media.  “Undeva pe Instagram am văzut sloganul “INTRĂ ÎN PROVOCAREA TUMMYTOX”.  M-am decis să mă înscriu, având în vedere că nu aveam nimic de pierdut și îmi doream să-mi recapăt încrederea în mine. Ai putea spune că  TummyTox nu a căzut din cer, dar din Instagram” – glumește Veronica.

S-a înscris la provocare și a început să urmărească dieta propusă de specialiștii noștri, de asemeneaa urmat și sfaturile noastre de sănătate. “Nu a fost ușor, pentru că așa cum am bănuit, eram obișnuită cu gustări dulci, junk food și porții mari de mâncare.  Am observat asta doar când am început să-mi schimb stilul alimentar.”.

Veronica: “După câteva săptămâni, cântarul a arătat cu 10 kg mai puțin!”

După câteva zile a competiției, Veronica s-a decis să încerce produsele TummyTox. “Am comandat produsele când am realizat că dieta chiar dă rezultate. Mă simțeam mult mai bine și mai ușoară, așa că mi-am spus că aș putea avea un ajutor adițional. Am comandat duo-ul de ceaiuri Daily Kick & Sleep Tight și cred că a fost cel mai bun început– slăbirea a fost la fel, dar mă simțeam diferit”. Veronica spune de beneficiile ceaiurilor TummyTox: “Îmi era mult mai ușor să mă ridic din pat, dormeam mai bine, eram plină de energie, și antrenamentele au devenit dintr-o dată mai ușoare și mult mai plăcute. Chiar dacă slăbeam încet, abdomenul meu a devenit plat și mă simțeam mai bine pe zi ce trecea”.

 

Soluțiile naturale și îngrijirea completă a corpului sunt valori importante atât pentru echipa TummyTox, cât și pentru Veronica - "Îmi plac produsele deoarece filozofia lor nu era" Pierdeți imediat greutatea fără efecte secundare ".

"Cu sfaturile și produsele Tummy Tox am slăbit 10kg în câteva săptămâni”. Veronica a început cu ceaiuri și apoi a încercat două produse noi, care susțin metabolismul și activitatea fizică - Fat Burner Drink și Tummy Fit. Efectele au fost uimitoare! "TummyTox m-a ajutat nu numai prin produse, dar mi-au oferit suport și în fiecare zi. Se întâmplă uneori să nimerim în locul perfect și în timpul perfect. Pentru mine anunțul competiției TummyTox pe Instagram a exact de ce aveam nevoie".

 

Întoarcerea către stilul sănătos

TummyTox mi-a reamintit să nu mă neglijez, că trebuie să-mi aduc aminte de mine, mai ales când trebuie să fiu un model către alte femei și mame în fiecare zi”.

"Acum încă îmi mențin un stil de viață sănătos, deși uneori există unele pofte de mâncare, dar îmi amintesc de un echilibru bun. Sigur, nu a fost ușor. Au existat momente când am vrut să mănânc ... totul! Dar a venit imediat gândul "Hei, așteaptă un minut ... Ești ghidat de sfaturi și rețete din  e-mailuri, bea multă apă și ia suplimente TummyTox, mănâncă mai sănătos și te vei simți mai bine ... vrei să dai cu piciorul acum? Ei bine, niciodată!

Participarea la competiția TummyTox a ajutat-o pe Veronica să-și dezvolte obiceiurile sănătoase s-au văzut. "Mi-am întărit voința, așa că acum am controlul asupra felului în care mănânc și ce mănânc. Și când într-o zi gust din toate, știu că a doua zi trebuie să mănânc mese ușoare și proaspete - eu o numesc "detox caloric" ".

Veronica: “Mi-am recăpătat corpul și încrederea”

Am întrebat-o pe Veronica cum a schimbt experiența TummyTox viața ei și dacă vede anumite efecte pe termen lung. Noi credem că feedback-ul ei poate da speranță și poate deveni o sursă de inspirație pentru multe femei care se confruntă cu probleme similare: "În primul rând, m-am regăsit. Mi-am amintit cine sunt, că eu constant spun că niciuna dintre noi nu este doar mamă sau gospodină. Sunt o femeie! Și trebuie să mă simt bine cu mine și să-mi amintesc că trupul meu este templul meu și merit tot ce am nevoie ".

"Încredere; un zâmbet frumos s-a întors. Mă simt sexy acum! Toate aceste lucruri au dispărut undeva pentru un moment când am avut o criză din cauza acestor kilograme suplimentare. Acum mă plac așa cum sunt eu ".

Încearcă rețeta Veronicăi

Metamorfoza Veronicăi a fost inițial susținută de ceaiurile Daily Kick & Sleep Tight, care i-au curățat și regenerat corpul. Apoi a continuat cu Fat Burner Drink și Tummy Fit capsule.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul