TUMMYTOX blogs.

Timea: ”Datorită TummyTox am slăbit 20*kg”

Tìmea, din Slovacia, este o tânără de 21 de ani care a devenit recent mămică. În timpul sarcinii, a suferit foarte mult de retenția de apă și ca mulți dintre noi, obișnuia să aibă mese mari. Din acest motiv, Tìmea a ajuns să cântărească 80 kg .

„După naștere, nu am putut pierde un singur kilogram ... După un an am decis să comand produsele TummyTox ”.

image

După o săptămână am simțit primele schimbări. Și săptămână după săptămână a devenit din ce în ce mai bine*"

„Toată lumea a observat schimbarea mea și am avut feedback cu adevărat pozitiv. Nu credeam că oamenii mă vor susține atât de mult!"

Când suferi de retenție de apă, pierderea chiar și a unui kilogram este o bucurie imensă!

„Mă bucur că am scăpat în cele din urmă de excesul de apă din corpul meu. Pentru mine a fost mare lucru. Mi-am dat seama că am 10 kg de lichide suplimentare în organismul meu "

Tìmea a văzut băutura noastră de zmeură, Draining Drink Intense: are un gust excelent, scapă de lichidele în exces, reglează sistemul limfatic și, prin urmare, începi să slăbești!

A spus la revedere de la balonări și atacuri de foame

„Mulțumită produselor TummyTox, greutatea a scăzutAm folosit produsele timp de 6 luni și greutatea mea a scăzut de la 80 la 60* kg."

„Acum mă simt mai bine. Nimeni nu mă mai vede pe acea persoană supraponderală, ale cărei umpluturi de grăsime săreau de fiecare dată când alergam. :)
În sfârșit, mă pot îmbrăca așa cum vreau și nu mai trebuie să-mi fac griji să ascund grăsimea de pe burtă sau de șoldurile mele prea largi. Acum pot purta un tricou scurt și pot cumpăra tocuri înalte pe care nu le puteam purta înainte "."

"Am recomandat TummyTox prietenilor și colegilor".

„Acum, toată lumea din familie și la locul de muncă folosește produse TummyTox pentru că vor să arate mai bine, indiferent de vârstă. Indiferent că ai 20 sau 50 de ani, nu contează, niciodată nu este prea târziu să începi! "

"Încă mai folosesc aceste produse pentru că, fiind tânără, îmi doresc un corp perfect și voi lupta din greu pentru asta."

Timea are acum un nou hobby!

Pe lângă faptul că are grijă de familia sa, Tìmea își petrece timpul liber dedicându-se fitnessului. Pentru cele mai bune rezultate, ia Fat Burner Drinkși Booty Tone capsule, înainte de antrenament!

În plus, obții mai multe rezultate din eforturile depuse în sala de sport !

Fat Burner Drinkcrește ușor temperatura intern a corpului, creând condițiile ideale pentru o ardere rapidă a caloriilor și lipidelor.

Capsule Booty Tone sunt de ajutor pentru a nu acumula excesul de grăsime în corp și activează adiponectina - hormonul slăbirii.

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-45%
Preț special 144,00  RON Preț obișnuit 262,45  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul