TUMMYTOX blogs.

Tereza: ”CU TUMMYTOX AM PIERDUT CU SUCCES 8,5* KG”

Teresa este o mamă în vârstă de 28 de ani în concediu de maternitate și, din păcate, la fel ca multe mame, micuța ei figură s-a schimbat după ce a născut ...

image

"Nu am mai avut probleme cu greutatea până acum. Chipul meu s-a schimbat după ce am născut. Cu primul meu fiu am luat în greutate 18 kg, din care  5 kg de care nu am putut scăpa. Cu al 2 fiu am luat aproximativ 16 kg și din nou nu am reușit să slăbesc ultimele 5 kg, iar după Crăciun, am mai luat 3 kilograme în plus. Așa că mi-am spus că trebuie să fac ceva și să încep cât mai repede.

TummyTox a fost o mare motivație

Teresa a văzut un anunț pentru produsele TummyTox pe Facebook și asta a motivat-o să înceapă să mănânce și să facă mișcare sănătoasă.

„Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost că produsele naturale sunt accesibile”.

În general, a încercat multe produse. De la Draining Drink, Night Burner Drink, Tummyccino, ceaiuri și arzătoarele de grăsimi : „Aș comanda mereu ceva suplimentar pentru a testa și am fost întotdeauna foarte fericită pentru că am simțit schimbările după doar câteva zile de utilizare. Corpul meu a început să se curețe și m-am simțit mai ușoară și, cu asta, am avut mult mai multă energie și nu mai eram atât de obosită! ”

Teresa este încântată de rezultate!

"Am slăbit 8,5 kg* de când am început să folosesc produsele TummyTox. Mă simt 100% mai bine, fizic și mental. Am mai multă energie, un sentiment de ușurință. Nu mai sunt atât de obosită. Și chiar a trebuit să cumpăr haine mai mici. Am aruncat o dietă nesănătoasă, mâncatul în exces și acum încerc să mănânc sănătos și să fac sport. Mă simt minunat, dar, deși mi-am recăpătat deja greutatea de dinainte de naștere (am chiar și două kilograme mai puțin), cred că mai este loc de îmbunătățire și așa că voi continua să folosesc produsele pentru că sunt încă destul de dependentă de ceaiuri și cafeauaTummyccino . Au un gust fantastic! "

Și tu poți deveni o fată fericită TummyTox!

Încearcă produsele noastre și vezi singură rezultatele! Încearcă și tu câteva dintre produsele preferate ale Teresei, pe care le vei găsi în pachetul Skinny Jeans! Acum la un preț super redus! și un CADOU!

 

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este importantă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.]

Produse pentru tine

-48%
Preț special 252,00  RON Preț obișnuit 486,00  RON
Vezi produsul