TUMMYTOX blogs.

TERESA: "DUPĂ PRIMA SĂPTĂMÂNĂ AM OBSERVAT DIFERENȚA, DUPĂ 4 NU MI-A VENIT SĂ CRED CE VEDEAM!"

Buna fetelor! Mă numesc Teresa, locuiesc in Porto, Portugalia, am 36 de ani, sunt căsătorită și lucrez ca agent de turism. Am fost mereu activă, jucând sport, dar la un moment dat, din motive de sănătate, a trebuit să mă opresc pentru că nu mai aveam forța.

Apoi am intrat în cercul vicios al vieții de zi cu zi și al leneviei. Orele petrecute la serviciu și în mașină m-au demotivat în continuare și atunci am observat schimbări semnificative la corpul meu! Visam doar să-mi fac o mâncare delicioasă când ajungeam acasă și să-mi înec tristețea în mâncare ... Rezultatul: kilograme în plus!

* Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot devia de la efectele descrise pe site-ul web. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină sau să trateze vreo boală sau afecțiune.

image

A fi supraponderal m-a făcut să simt că nu mai sunt eu și când m-am uitat în urmă nu mă mai recunoșteam acum! Și din cei 53 kg inițiali, m-am trezit la 62 kg...

Atunci am decis să fac ceva! Este ușor de spus, dar când să slăbești ... 

Așa că am decis să merg la sală și să reduc cantitatea de mâncare, dar ... am ajuns să nu mai ajung la antrenamente, așa că am mers doar o dată pe săptămână, aducând constant scuze: nu am timp, sunt obosită, trebuie să dorm, plouă ... și apoi am încetat să mai merg.

Într-unul dintre acele momente „strigătoare”, eram pe Instagram și am văzut o reclamă TummyTox. M-am gândit că va fi „un alt” dintre acele mărci ... Dar anunțul a apărut tot mai des până când am dat clic într-o zi.

Am observat pentru prima dată că ingredientele erau naturale și mi-a plăcut cel mai mult programul de transformare de o lună . M-am gândit: "Asta e !! Dragoste la prima vedere și am cumpărat-o imediat!

Am găsit un produs care într-adevăr și-a îndeplinit promisiunea

În ziua în care am început să iau produse TummyTox, am făcut poze din față și din lateral. Și după o săptămână, am observat deja diferența! Nu-mi venea să cred.

Îmi amintesc că în acea primă zi am băut Fat Burner, cu o jumătate de oră înainte de antrenament și când am ieșit de la sală am fost încântat să găsesc în sfârșit un produs care a avut efectul pe care mi l-a promis! Am devenit imediat suuuuper fan !!

Când au apărut primele rezultate mi s-a dat o nouă motivație, nu îmi mai era foame și eram mereu plină de energie!

După 4 săptămâni, am mai făcut încă două fotografii ... Dacă după o săptămână am observat o diferență, după 4 săptămâni am fost pur și simplu șocată!

 * Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot devia de la efectele descrise pe site-ul web. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină sau să trateze vreo boală sau afecțiune.

Am pierdut 4 kilograme în 4 săptămâni și am fost din nou motivată

Deja în prima săptămână am văzut și am simțit diferența! În afară de pierderea aparentă a poftei de mâncare, m-am simțit energizată și super motivată să merg la sală și să beau întotdeauna Fat Burner Drink înainte de antrenament. Am pierdut 4 kg în 4 săptămâni !! Ce sentiment minunat!

Mă întorceam plină de energie și mă puteam dedica din nou celor dragi și, desigur, mie.

Folosirea produsului nu este deloc complicată, cu puțină voință și ajutor din partea produsului TummyTox nu mai sunt nervoasă, stresată și sunt mai ușoară ...

Mă simt minunat! Din nou sunt energică, veselă și plină de viață !! De asemenea, sunt recunoscătoare soțului meu că m-a susținut mereu și mi-a dat puterea să revin la un stil de viață activ. Și acum suntem toți mândri!

TummyTox este un mare ajutor și o componentă cheie pentru pierderea în greutate

Sunt un mare fan și voi rămâne fidelă TummyTox! Mi-a oferit un ajutor incredibil și este o componentă cheie pentru cei care doresc să își schimbe stilul de viață, să vadă rezultate și să aducă un zâmbet pe față !!!

Vă mulțumesc din inimă că m-ați ajutat în călătoria mea să devin din nou acea eu!

Îmbrățișări din partea Teresei !!

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul