TUMMYTOX blogs.

Știai că poți arde grăsimea în timp ce te uiți la televizor?

Toate știm că pentru a arăta bine în costum de baie trebuie să ne chinuim puțin. Dar, când ne aflăm între serviciu și întâlnirile cu prietenele nu mai avem timp de altceva. Ce e de făcut atunci?

image

Cu toții suntem oameni. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că de multe ori suntem prea leneșe și comode pentru a merge la fitness sau la alergat. După o zi lungă de multe ori tot ce avem chef să facem este să stăm pe canapea și să ne uităm la televizor. Cum ar fi dacă ți-as spune că poți folosi acest lucru în avantajul tău? Da, crede-mă este posibil, te vei simți mai bine, mai plină de energie și pregătită pentru costumul de baie!

Ce poți face?

Te uiți la serialul preferat? Folosește reclamele de la televizor în avantajul tău. În timpul acestora antrenează-ți mușchii abdominali în fața televizorului, astfel te vei antrena dar în același timp te vei relaxa. Urmează un program de 10 abdomene, 10 genoflexiuni si 10 flotări la fiecare pauză. După ce te obişnuieşti, măreşte numărul de exerciţii.

Ai de ales între lift și scări? Alege întotdeauna scările. O metodă simplă și practică de a face mișcare în fiecare zi. Urcatul scărilor antrenează mușchii fesieri și ai gambei. OK, dacă ai de urcat 15 etaje probabil nu este cea mai bună idee să alegi scările. Știai că 10 pași ard 1 calorie? Nu este așa de rău, nu?

Alege mersul pe jos. Știai că mersul pe jos este cea mai bună modalitate de luptă împotriva celulitei? Lasă astăzi mașina acasa sau treci pe lângă stația de autobuz și mergi pe jos la muncă.

La muncă stai tot timpul pe scaun? Nu e nicio problemă, găsește-ți timp din când în când să te ridici, să îți întinzi puțin mușchii, să te plimbi (chiar și până la toaletă sau bucătărie).

Fii creativă! Nu e obligatoriu să mergi la sală în fiecare zi, dar acordă-ți zilnic cel puțin 30 de minute pentru corpul tău, fie te plimbi, fie alergi, înnoți, mergi cu bicicleta, orice doar să îți folosești mușchii.

Vezi, nu e chiar atât de greu, și poate deveni și mai ușor cu ajutorul Pachet arderea grăsimii 24h + Sticla Tummy GRATIS care te va ajuta să obții abdomenul plat mult dorit în doar 30 de zile.

Produse pentru tine