TUMMYTOX blogs.

Schimbarea Veronicăi

Veronica este, per total, a super-fată. Managerizează propriul ei magazin online în timp ce studiază și Psihologia Afacerilor.  Cu un program așa încărcat cine ar putea să o judece că nu are timp de luat masa la ore normale și cu atât mai puțin de mișcare?

image

Veronica: “Am avut nevoie să ma pun pe mine pe primul loc!”

“Să am obiceiuri sănătoase mereu a fost important pentru mine. Obișnuiam să fac sport destul de des! Dar cumva am ajuns să nu mai am timp și energie pentru a avea grijă de mine.” Se scufunda din în ce mai adânc în oboseală și haos.

Veronica a început să se simtă rău în propria piele. ” Burta mi se mărea din ce în ce mai mult. Am pbservat că oboseam prea repede și am început să-mi fac griji cu privire la sănătatea mea. Cu tot ce aveam de făcut, de lucrat și învățat, chiar am avut nevoie să mă pun pe mine pe primul loc.”

Dar soluția reală a venit într-o după masa. ” Mă uitam peste câteva poze mai vechi, de când făceam sport regulat. Nu-mi venea să cred cât de bine arătam. Am decis, atunci și acolo că este momentul să revin la ceea ce am fost”, ne-a declarant Veronica. 

 “Știam că am nevoie de ceva extra, pe lângă exerciții și dietă”. A dat peste pagina de Instagram al TummyTox și atunci și-a dat seama că trebuie să se informeze puțin. “M-a surprins toate produsele cu ingrediente naturale și gama largă de produsw. Am comandat pachetul Slim Detox. Și s-a dovedit a fi cea mai bună decizie!”

Pachetul în 2 etape a fost creat pentru a pregăti corpul de slăbire și până în final, să facă exercițiile și dieta eficiente!

Faza I – purificare și regenerare

Veronica a început experiența ei  TummyTox cu ceaiurile Daily Kick & Sleep Tight, care au arătat rezultate rapide: “Am observat primele rezultate după o săptămână de consum al ceaiurilor. Practic mi-am pregătit corpul pentru ce urma să vină. Slăbirea propriu-zisă datorită celorlate produse TummTox. ”.

În prima săptămână, ceaiurile au crescut energia Veronicăi, au ajutat-o să elimine toxinele și să-și regenereze corpul: ”După 7 zile am început să dorm mai bine, nu mai avea problem cu trezitul de dimineață, iar abdomenul meu nu mai era umflat și balonat ca de obicei.” Era clar. Veronica era pregătită pentru a doua fază!

 

Faza II – slăbirea

După etapa de curățare a venit timpul pentru un corpul de vis al Veronicăi.  A consumat Draining Drink pentru a elimina apa în exces din corp, detoxifia ficatul și să diminueze celulita. Happy Enzymes i-au optimizat digestia și îmbunătățit absorția de nutrienți. Slimbiotics i-a regenerat flora intestinală și au ajutat-o să elimine balonarea.

Cu toate acestea lândă ea, Veronica a slăbit fără effort. ”Mă simt mai ușoară, mai energică și dorm mai bine. Și bineînțeles, am slăbit incredibil de mult!” 

“TummyTox și cu mine facem o pereche perfectă”

Motivația Veronicăi este la un nivel foarte ridicat și este pe drumul cel bun privind corpul ei de vis. ”Cu ajutorulTummyTox este mai ușor ca niciodată!” Nu mai am nevoia să mănânc un baton de ciocolată o data sau de două ori pe zi, cum făceam de obicei. Mănânc din când în când unul dar nu mă mai simt vinovată. TummyTox și cu mine parcă am fi o pereche din rai”, ne spune râzând Veronica.

Așadar ce viitor o va surprinde pe fata noastră antreprenoare? “Sunt la începutul călătoriei mele de slăbit dar deja văd rezultate uimitoare. Cum se va sfârși, mă întreb?” Ei bine, aici la TummyTox știm sigur că Veronica va ajunge la ce și-a stability în minte.  

Curioasă de rezultatele Veronicăi? O poți urmări pe Instagram -> @esomicamino

Produse pentru tine