TUMMYTOX blogs.

Sabina: "Mulțumită lui TummyTox, mă simt mai bine mental și fizic!"

„Mă numesc Sabina (Sabka) K. și am 19 ani. În prezent termin liceul. 
Corpul meu are forma unei pere tipice. Am talia mai îngustă cu un fund mai mare. În ceea ce privește arsurile, nu am cel mai rapid metabolism, dar pot face minuni foarte rapide atunci când încerc :) ”

image

Contracepția i-a dat corpul peste cap...

„Nu am avut întotdeauna probleme de greutate, dar în urmă cu aproximativ un an am experimentat foarte mult cu contracepția hormonală și nimic nu putea să sufere mai mult decât corpul meu. A fost o mare greșeală. M-am îngrășat aproximativ 5 kg, pielea mea s-a deteriorat și mai ales psihicul meu a avut de suferit. De multe ori eram fără energie, umflată și balonată.
M-a afectat foarte mult ... Ca orice femeie, încerc să mă uit și încerc să am grijă de mine.

TummyTox fusese testat cu mult înainte, dar nu nici nu știa!

„Am văzut brandul TummyTox cu un bloger în urmă cu câțiva ani și doar la asta visam de atunci. Așa că am decis în sfârșit să încerc.
Chiar mi-am dat seama că am avut o experiență cu Tummy în trecut și nici nu știam că este vorba de voi.

Produsele m-au atras la prima vedere. Dar abia acum am decis să le încerc. Mi-au făcut o impresie foarte bună. Ador culoarea roz și totul arată teribil de drăguț și simpatic. În plus, cred că acest brand nu este atât de „slab” și de aceea am vrut să îl încerc.

Chiar și când locuiam în cămin, am consumat o băutură de la prietena mea. Am folosit-o amândouă timp de aproximativ 3 săptămâni. Mi se pare că a fost ceva care să semene cu Draining Drink și am fost încântate de asta! Din păcate, nu știu de la cine a provenit produsul. Aceasta a fost prima mea experiență neplanificată ".

Ea a simțit efectele în câteva zile! *

"Mă simt mult mai bine acum, încrederea mi-a crescut și energia mi-a revenit. Mulțumită produselor Tummy! Am luat Slim Tummy Caps și Ceaiul Pure Me Tea în fiecare zi, iar burtica mea a revenit la normal! Nu mai este atât de balonată. Am și eu o problemă cu regimul meu de băut lichide, dar fac tot posibilul pentru asta!

Ceaiul Pure Me Tea și-a îndeplinit rolul, am simțit efectele după numai 5 zile.*  O capsulă Slim Tummy Caps este o absolut grozavă! Funcționează uimitor, am văzut diferența în 3 zile!* După mult timp, burtica mea nu mai părea ca un balon. Eram mai încărcată de energie și nu aveam deloc nevoie de mâncare între mese. Este cel mai bun lucru pentru mine!
Mama a încercat și ea capsulele și acum trebuie să mă gândesc la ea cu următoarea comandă.  :-)

Am testat și Magicnesium care și-a îndeplinit în mod surprinzător funcția. Aportul de magneziu a fost suficient pentru mine."

Sabina este încântată!

„Datorită TummyTox, mă simt mai bine din punct de vedere psihic și fizic, am mai multă energie și mă simt mult mai ușoară. Merg mai des la toaletă și este un miracol pentru mine! Nu am nici o dorință să mănânc prea mult, ceea ce cred că poate fi un plus pe termen lung, pentru o viață sănătoasă.
În sfârșit, am abdomenul plat și mai puțină pofta de mâncare. Sunt mai ușoară, mai fericită, mai încrezătoare și mai productivă!

Sper să am în continuare o oportunitate uimitoare de a lucra cu un brand atât de drăguț, pe care nu mă tem să-l laud cu o conștiință clară. De asemenea, voi recomanda brandul celor dragi.

Îmi place foarte mult activitatea dvs. prin contribuții obișnuite la IG. Se vede că vă observați clienții. Comunicarea din partea Tummy pe Instagram a fost foarte drăguță. Și a făcut o primă impresie frumoasă. Cu siguranță voi fi fericită să lucrez cu TummyTox pentru o altă oportunitate și cu siguranță nu îmi iau rămas bun de la produsele Tummy prea mult timp.
Aveți un sprijin 100% din partea mea în acest moment și voi continua să vă răspândesc produsele împreună cu mama, printre oameni! ”

Produse pentru tine

SĂNĂTATE
-51%
Preț special 39,00  RON Preț obișnuit 79,16  RON
Vezi produsul