Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

Sabina: Mă simt din nou bine și frumoasă!

Sabina este o mamă tânără. Înainte de sarcină, era subțire și se simțea foarte confortabil în pielea ei. Apoi a rămas însărcinată, iar după naștere nu a mai reușit să dea jos kilogramele în plus.

„M-am îngrășat mult în timpul sarcinii. La început nu a contat pentru mine, dar când am văzut că nimic nu mă mai încape și nici nu mă mai simțeam bine, am știut că trebuie să fac ceva"

A încercat multe și nimic nu a ajutat. Având grijă și de copii, Sabina nu a avut timp să facă sport.

„Am început să caut pe internet, pentru că am vrut să-mi schimb radical dieta. Căutam orice instrument de a-mi schimba modul de a mânca și de a trăi. Mi-am dorit să ajung la obiectivul meu cât mai repede posibilApoi am găsit Tummy ToxPrima pagină găsita promitea multe și părea foarte serioasă. Așa că am decis să comand câteva produse. Iar rezultatele doamnelor, m-au motivat total! Imediat ce am primit pachetul, am încercat produsele.”

„Produsele mele”

„Am comandat produsele: Night Burner Drink și Flat Tummy Caps. Și succesul a și venit. Cu Night Burner Drink am simțit o senzație minunată imediat după primul plic, am avut un somn mai calm și mai relaxat, precum și un gust deosebit. Capsulele Flat Tummy mi-au redus dimensiunea taliei în doar câteva zile. În sfârșit, am pierdut în greutate*, nu mai am pofte și mă simt bine! ”

„Mă simt din nou confortabil cu corpul meu, sunt sănătoasă și mi-am recăpătat încrederea în sineEste important pentru mine să mă simt frumoasă! În orice caz, dau stele din 5 pentru produsele pe care le-am încercat deja !
Vreau ca fiecare femeie să se simtă la fel de bine și confortabilă în pielea ei cum mă simt eu acum! ”

Pachet ardere a grăsimii 24h

Efect termogenic 24h (arzi grăsimea) + diminuează pofta pentru dulciuri

Pachet ardere a grăsimii 24h -61%

Pret normal: 257,00 RON

Prețul tău: 99,00 RON

× Inchide

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să ai o dietă echilibrată și să ai un stil de viață sănătos.]

Înapoi la blog