TUMMYTOX blogs.

Review ceaiurile Daily Kick & Sleep Tight

Curioasă de alte păreri despre ceaiul nostru Daily Kick și Sleep Tight?

Mai jos vei putea citi un review de la AleXandra (blogger SoftSensation) despre aceste băuturi. Formează-ți și tu o părere comandând pachetul de zi și noapte (link)

image

"Bună dragii mei!

Suntem într-o perioadă a anului în care dorim să ne menținem un organism sănătos, să stăm departe de răceli și să ne intrăm cât mai repede în formă pentru costumul de baie. De asemenea am văzut peste tot reclame la ceaiuri și mii de comentarii și întrebări de la curioși pentru a afla dacă funcționează curele conform descrierilor. 

Cred în puterea detoxului asupra organismului deoarece oricât de sănătos ne străduim să mâncăm, adunăm mici dăunători ai sănătății și organelor aproape din orice. Stresul, mâncatul inconștient, fumatul, alcoolul, micile pofte... practic am ajuns să fim afectați de orice (aici depinde și de modul în care interpretăm informațiile la nivel conștient deoarece asta poate avea un cuvânt major în starea noastră de sănătate dar, este un subiect ce îl vom discuta cu altă ocazie).

Programul de 20 zile și 20 nopți

Pe lângă smoothie-uri și cărbune medicinal am hotărât să dau ocazia pachetului Tummy Tea Tox - pachetul 20 pliculețe Daily Kick și 20 pliculețe Sleep Tight Tea.

Daily Kick -20 pliculețe de ceai de plante, o combinație simplă pe bază de ceai verde, ce se bea dimineața și oferă un plus de energie.

Sleep Tight Tea- 20 pliculețe de ceai de plante ce îmbie simțurile înainte de culcare și ajută la un somn liniștit în timp ce organismul se ocupă de procedeul de detox.

Mai multe informații despre produse aici: www.tummytox.ro/tea-pack

 Testimonial

Am comandat ceaiurile de pe site și le-am așteptat cu încredere și gânduri bune.

Ceaiul de dimineață Daily Kick m-a ajutat să am o stare constantă pe timpul zilei, în condițiile în care nu sunt consumatoare de ceai verde sau cafea, în principiu efectul este același ca cel al unui ceai verde de calitate atât la menținerea nivelului de energie pe toată durata zilei cât și în reglarea digestiei (și-a făcut treaba foarte bine!)

Ceaiul de seară Sleep Tight Tea are un miros incredibil ce îmi ducea simțurile într-o stare de relaxare. Noaptea transpiram, nu excesiv, semn ca își făcea treaba ceaiul de detox.

Per total am fost mulțumită de ambele ceaiuri. Ziua energie - noaptea somn linistit- chiar așa a și fost. În talie nu am pierdut decât vreo 3 cm dar asta în condițiile în care nu am facut sport și nici nu mi-am schimbat dieta, recomandat ar fi fost să țin cont de toate aspectele. 

Inclusiv după mai bine de o lună de la terminarea curei, organismul meu s-a simțit bine iar digestia a rămas bună și după terminarea ceaiurilor

O altă întrebare frecventă este: ”Ceaiurile sunt dăunătoare sănătății?”

Înainte de a începe cura cu Tummy Tea Detox rezultatele analizelor de sânge indicau nivelul transaminazelor mărit (indice ficat), principal din cauza ceaiurilor Diurosept, după încetarea administrării ceaiurilor Diurosept am început administrarea ceaiurior Tummy Tox iar rezultatele au fost perfecte, transaminzele nu au mai fost mărite. 

Ceea ce vreau să spun nu este că aceste ceaiuri reglează organismul la un nivel normal ci să indic că nu au efect negativ asupra ficatului sau altor organe, Se pare că există multe capcane pe piață în acest moment, iar Tummy Tox nu se numără printre ele. 

Atât am avut de zis!

Cheers!

Alexandra

Sursa: http://softsensation.wixsite.com/website/single-post/2018/03/27/Review-Tummy-Tea-Tox 

Poți comanda aceste ceaiuri aici >>

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul