Orice femeie are nevoie de asta!

Ana este blogger și un consumator fidel al produselor TummyTox. Le-a folosit ani de zile și favoritele ei sunt ceaiurile TummyTox.

A decis să încerce și noul nostru ceai Matcha, combinându-le cu alte două produse și consideră că orice femeie modernă ar trebui sa le consume pentru a rămâne sănătaosă, plină de energie și în formă. Citește în continuare pentru a afla mai multe...

Testez produsele TummyTox de aproximativ 2 ani și favoritele mele sunt ceaiurile de zi și de noapte, care ajutp digestia și detoxifiază corpul. Am adăugat mai nou, ceaiul Matcha colecției mele imediat ce l-am văzut pe site.

Ceaiul Matcha funcționează perfect cu celelalte două produse din pachetul ”Esențial pentru tine”. Împreună formează un pachet pe care îl consider esențial pentru fiecare femeie, să-l utilizeze zilnic. Ajută organismul să lupte împotriva oboselii și stresului. Îți poate oferi rezultate și mai bune atunci când faci exerciții.

Ceaiul Matcha

Ceaiul Matcha este un ceai 100% organic folosit în Japonia în timpul ceremoniilor, pentru îngrijirea corpului. Ceaiul este făcut din Frunze culese manual și fărâmițate pe vechiile pietre de moară, dându-I culoarea intense de verde.

L-am inclus în rutina mea zilnică în combinație cu puțin lapte de migdale în loc de cafea, pe care o consumam după prânz. Pudra Matcha este plină de antioxidanți și fără cafeină. Este de asemenea plină de minerale care curăță corpul și pielea.

Nutrienții se dispersează în tot corpul regenerând celulele.

Drajeurile Multivitamine

Am încercat și faimoșii ursuleți multivitamine. Aceștia conțin vitaminle și mineralele de cea mai bună calitate! Mereu am în geantă – au gust grozav și sunt o gustare perfectă.

Conțin toate vitaminele și mineralele care sunt necesare pentru un sistem imunitar puternic și mai multă energie. În zilele noastre, foarte multe dintre noi suferă din lipsa de energie și oboseală cronică. Acești ursuleți simpatici oferă organismului acel avânt de care are nevoie.

Am fost încântată de designul pachetului și de gustul ursuleților; nici nu simt că aș mânca vitamine.

L-carnitine Shots - Carni Max

Ar trebui să incluzi CarniFit în rutina ta zilnică dacă faci exerciții și vrei rezultate rapide. Are la bază L-Carnitină pură și un extract pur de guarana cu cafeină. Această combinație stimulează slăbirea.

Ajută în oboseală și oferă energie în timpul și după exerciții. Îți îmbunătățește rezultatele și te ajută să ajungi la obiectivul tău mai repede.