TUMMYTOX blogs.

Leda: Vara mea cu Tummy Tox

Leda, un binecunoscut blogger croat, cu un blog foarte simpatic, a încercat în această vară produsele TummyTox. A fost încântată de efectele lor de detoxifiere, gust fin și ușor de utilizat. Și ceea ce i-a plăcut cel mai mult este că toate produsele sunt 100% naturale!

Descoperă experiența Tummy ...

image

Care este zona de unde mereu vrei să slăbești? 

"Pentru mine zona cea mai dificilă este cea a abdomenului și a feselor, și cred că pentru multe femei este la fel. De asemenea, cellulita nu mai este un mister.

Până în urmă cu câțiva ani Leda nu se gândea la depunerea de grăsimi, dar în timp a început să le observe. A mâncat mereu sănătos dar când vine vorba de depunerea de grăsimi trebuie mai mult de atât. Stilul de viață sedentar ne afectează cu siguranță, inclusiv pe Leda, care a decis să se schimbe.


A început să facă din ce în ce mai des exerciții și bineînțeles a consumat produsele TummyTox.

"Nu există o dietă magică, iar exercițiul fizic este necesar. Cîteva pregătiri înainte de dietă deasemenea este indicat, astfeș detoxifierea corpului trebuie să fie primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a slăbi."

Tummy Tox - o dietă de detox care te ajută să-ți atingi țelul.


"Produsele sunt create pentru oricine care își dorește să scape de anumite obiceiuri proaste și nesănătoase, mai multă energie, curățarea corpului și regenerare. Ceea ce mi-a plăcut cu adevărat este că produsele sunt 100% naturale!"

"Am decis să încerc ceaiul Skinny Me Tea - accelerează procesul de ardere al grăsimilor, implicit ajutând și metabolismul. Ca regulă, se consumă o cană de ceai pe zi și o beai dimineața după micul dejun. Are un gust plăcut și nu trebuie să-l îndulcesc. "

Gel care topește grăsimea și diminuează celulita - și miroase grozav!

"Pentru a scăpa de nedorita celulită, folosesc gelul anticelulitic care mă ajută să topesc grăsimea, stimulează formarea colagenului, rezultând o piele netedă și fără celulită!"

Gelul este roșu la culoare și miroase a mentol, se absoarbe rapid și cel mai bine se aplică circular și se persistă pe zonele cu probleme. (fese, coapse, abdomen).

Simplu și rapid - și rezultatele sunt vizibile

"Partea mea leneșă preferă Draining Drink și Fat Burner Drink pentru că iau cel mai puțin timp de preparare."
"Draining drink diminuează toxinele și surplusul de apă din organism și are un gust plăcut de zmeură, în timp ce Fat Burner topește rapid grăsimea și caloriile și un plus super este gustul său de mango.  :) "