TUMMYTOX blogs.

Ioana: Mă simt din nou bine în pielea mea

După treizeci de ani, Ioana Ilakova a început să se confrunte cu un excedent de kilograme, pe care nu-l mai putea da jos. De fapt, cea mai mare problemă au fost lunile de iarnă, când kilogramele se acumulează ...

image

"În iarnă m-am îngrășat cel mai mult!"

„Ani de zile, nu am avut nici o problemă în perioada de iarnă. După vîrsta de treizeci de ani, am observat că depozitele de grăsimi s-au creat mereu în același loc, brațe, abdomen și coapse.

În această iarnă am încercat produsele Tummy și am fost încântată!

Așadar în această iarnă a decis să-și schimbe stilul, să nu mai ia în greutate!

Ioana a dat peste produsele noastre în timp ce naviga pe internet. Deși era sceptică la început, rezultatele finale au fost încântătoare.

 „Am început să iau Capsulele Slim Tummy Caps înainte de micul dejun și masa de prânz, Fat Burner Drink înainte de exerciții fizice și în fiecare seară mă relaxam cu Skinny Me Tea. Mi-am schimbat dieta, dar nimic drastic. Am continuat să mănânc ca până acum, pregătit într-un mod diferit, mai sănătos, și împărțite în mai multe mese mici. Beau doar apă și îmi aloc ceva timp zilnic pentru exerciții. "

„La început am avut 76 kg, și, deși am pierdut doar 3 kg, pentru mine este un mare succes, deoarece grăsimea a dispărut doar în acele locuri pe care le-am dorit dar cel mai important, mă simt minunat!"

"Hainele nu mă mai strâng!"

"În cele din urmă este normal pentru mine, nu mai simt hainele strâmte și sunt plină de energie. Acum văd că dorința mea cu adevărat nu a fost de a pierde în greutate drastic sau de a deveni subțire; a fost de a-mi sublinia feminitatea formelor și să ma simt bine așa cum tummytox a și făcut !! Folosesc în continuare produsele Tummy! Multumesc ❤! "

De ce pachetul Ultra Slim?

Te simți ca Ioana? Acumulezi kilograme în plus în fiecare iarnă și nu poți scăpa de ele? Tortura ta s-a terminat pentru că avem o soluție!

Cu Tummy Tox Ultra Slim, poți obține în sfârșit silueta de vis, deoarece conține toate produsele necesare pentru a te ajuta în scopul tău:    

  • Fat Burner Drink este un arzător activ de grăsime care conține 100% L-carnitină pură, care transformă depozitele de grăsimi în energie.     
  • Ceaiul Skinny Me ajută la scăderea în greutate deoarece accelerează procesul de topire a straturilor de grăsimi într-un mod care accelerează metabolismul și împiedică formarea de grăsimi noi.

Comandă pachetul Ultra Slim Tummy Tox și atinge silueta ideală! Click și obține un super discount

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-47%
Preț special 144,00  RON Preț obișnuit 273,00  RON
Vezi produsul