TUMMYTOX blogs.

Gravidă în luna a 9-a și reușesc să evit arsurile de stomac cu TummyTox

Acum 4 ani scriam despre experiența mea cu TummyTox despre produsele pentru detox, menținerea tonusului și a greutății. Acum, după ceva timp plin de speranță, scriu experiența mea despre ceaiurile de zi și noapte care se pot consuma și în sarcină.

image

Am împlinit 34 de ani, am rămas la aceeași înălțime de 1,70m (  :)  ), iar ca și greutate...well...acolo nu mai vorbim, ca am cu 14kg în plus. Nu-mi fac deloc griji în privința asta. Am secretul meu pentru după alăptare...Draining Drink – my love!

Sarcina mea a fost cu succes în urma unei proceduri FIV (fertilizare in vitro), o acțiune ce a necesitat o putere și un echilibru mental puternic, precum și rezistență fizică la durere. Chiar dacă a fost greu, aș face-o din nou, deoarece în câteva săptămâni îmi voi putea ține bebelușul mult așteptat în brațe.

Sarcina a decurs bine, nu am avut grețuri sau dureri majore. Dar din a 7-a și până în a 9-a lună (acum), arsurile de stomac și-au făcut loc în viața mea, mai ales cea nocturnă. Mi-am dat seama din prima că zahărul și ciocolata sunt ingredientele care îmi fac probleme. Dar pofticioasă din fire și rămânând singură acasă 80% din timpul zilei, nevoia de ”ceva dulce” mă trimitea spre bucătărie.

Ajutorul meu? TummyTox. Am avut încredere de când m-am angajat aici în 2017 și am testat produsele de slăbit, iar acum nu am fost dezamăgită să observ că ceaiurile mă ajută să uit de nevoia de zahăr. Beau câte o cană pe zi și una de seară. Mă ajută și în digestie și în echilibrul meu psihic. Nu am consumat deloc ceaiuri în primele luni de sarcină. Așa am simțit, așa am făcut, cum probabil orice mămică a evitat anumite alimente și băuturi în perioade incipiente de sarcina, mai ales una cu greu obținută.

Așadar, dacă ești deja în a 6-a lună de sarcină, te poți liniști și bea un ceai pentru câteva minute de liniște și echilibru mental pentru întreaga zi.

Un an voi lua pauză de la TummyTox, dar fii sigură ca voi reveni cu experiența mea cu ceaiurile de zi și noapte în perioada de alăptare! Acum, în orice situație ești, un ceai n-a stricat nicicând un moment al tău. Răsfață-te!

Mai ales cu oferta de mai jos!

 

Ingrediente ceaiuri:

Daily Kick: Frunze de ceai verde (25%), frunze de urzică (25%), păpădie (25%), fenicul (15%), semințe de chimen (10%).

Sleep Tight: Coaja de portocală (30%), frunze de mentă (25%), lemongrass (20%), frunze de melisă (20%), muguri de hamei (5%).

image

Produse pentru tine

Detox & Slăbire
-56%
Preț special 115,00  RON Preț obișnuit 261,00  RON
Vezi produsul