Blog

Feather Light - ușoară ca un fulg

Știm cu toții că nutriția și exercițiile fizice sunt cele mai importante elemente - nu numai pentru sănătatea noastră, ci și pentru o siluetă bine formată. Dar de ce să-ți petreci zilele într-o sală, și să nu slăbești mai ușor?

Toate produsele noastre sunt atent proiectate pentru a-ți accentua strălucirea, sănătatea și frumusețea. Și bineînțeles, ca să fii în formă! Pachetul Feather Light este conceput pentru a-ți curăța complet corpul de toxine, a regla digestia și, în final, a avea osiluetă subțire!

Kick & Sleep Tight Tight ZILNIC - cura detox #1


Amestecul nostru extraordinar de ceaiuri din plante îți curăță corpul, calmează și elimină toxinele. Daily Kick Tea îți oferă energie reală în fiecare dimineață, ajutându-te în procesul de detoxifiere și regenerare naturală. De asemenea, conține ceai verde care ajută la scăderea în greutate. Sleep Tight te ajută să te relaxezi și să dormi bine toată noaptea în timp ce corpul se regenerează. Conține și mentă care ajută la întărirea sistemului imunitar și stimulează scăderea în greutate pe timp de noapte. Un somn bun este esențial pentru pierderea în greutate.

Cleanse Drink - să pierzi în greutate noaptea

Cleanse Drink conține un ingredient pe care îl poți găsi într-o câmpie din apropierea ta; dar puțini cunosc beneficiile sale. Păpădia: Multe studii au arătat că are multe efecte benefice asupra întregului corp - ajută la curățarea fluxului sanguin, a rinichilor și a ficatului. Se poate spune cu ușurință că este o detoxificare naturală a corpului. Spre deosebire de alte diuretice, te ajută să elimini excesul de apă acumulat în organism, fără să pierzi minerale importante. Când scăpăm de excesul de apă din corp, avem impresia că slăbim într-o noapte! Păpădia este un ingredient magic al TummyTox pe care îl folosim pentru:

  •     Eliminarea excesului de apă și toxine din din organism;
  •     Accelerează metabolismul;
  •     Elimină balonarea și se obține un abdomen tonifiat;
  •     Luptă împotriva celulitei.


Happy Enzymes - bucură-te de mâncare


Enzimele asigură dizolvarea corespunzătoare a alimentelor consumate. Le putem găsi de obicei în fructe și legume proaspete, dar din cauza agriculturii actuale, din păcate, acestea nu mai conțin necesarul corpului nostru. O cantitate mică duce la nedigerarea completă,astfel apărând probleme mai grave. Simptomele alimentelor nedigerate în corpul nostru:

  •     Dorință excesivă pentru anumite alimente;
  •     Creșterea în greutate;
  •     Căderea părului, pielea uscată, unghii fragile;
  •     Probleme de somn și oboseală constantă;
  •     Schimbări de dispoziție.


Când corpul nostru începe să digere cu ajutorul enzimelor, oferim organismului nostru toate substanțele nutritive de care avem nevoie și ne reechilibrăm. Pentru cel mai bun efect, luați enzimele cu 10 minute înainte de fiecare masă!


Slimbiotics - probiotice


Sănătatea tractului digestiv este foarte importantă, de aceea un aport suficient de probiotice este esențial. Este important să creștem aportul de probiotice în special atunci când suntem bolnavi, sub stres sau facem activitate fizică intensă. Slimbiotics conține inulină, fibre care inhibă apetitul excesiv și mențin o floră intestinală sănătoasă.


Recomandarea noastră:


← Înapoi la blog