TUMMYTOX blogs.

ELISHKA: "Nu cred cât de repede am simțit și văzut schimbarea!”

Salutări! Numele meu este Eliška K. și am 20 de ani. Primul meu an de la absolvire este chiar acum și lucrez ca îngrijitor de cai.

Aceasta este o muncă solicitantă din punct de vedere fizic și, deși nu pare așa, chiar și la acel loc de muncă este posibil să obții un kilogram în exces dacă nu ești atentă. Sunt deseori stresată, iar apetitul meu crește adesea, iar odată cu acestea și kilogramele. 

image

Am avut întotdeauna 58 de kilograme (o figură atletică drăguță), dar știi cum este când crești, iar greutatea și curbele încep să se schimbe, și atunci dintr-o dată corpul tău nu arată la fel de bine ca înainte. Așa că am decis să fac ceva în acest sens!

Am încercat să fac exerciții fizice, să-mi schimb dieta și toate dietele posibile și chiar și înfometare. Desigur, nimic din toate acestea nu a funcționat și încă arătam la fel.

"Nu m-am simțit bine în pielea mea."

Mă simțeam umflată, urâtă, fără încredere, iar fata aceea din oglindă nu mai eram eu. Așa că am început să port haine mai largi, de preferință negre. Am avut o mare problemă să mă prezint în public într-un costum de baie sau să merg la jogging. Nu m-am mai simțit bine în pielea mea.

Am început să accept cum arătam, când a apărut o reclamă TummyTox pe Facebook-ul meu!

„Nu ai crede cât de repede am simțit schimbările”.

La început, nu eram în totalitate sigură dacă să comand produsele. Dar ambalajul a fost atât de drăguț precum și conceput pentru fete, așa că mi-am spus să comand. Dar trebuie să spun că au funcționat foarte bine!

Prima mea comandă a fost în urmă cu o lună, când am decis să încerc Beauty Drink (unghiile îmi crăpau constant la serviciu și problemele cu părul mă deranjau), Carni-Fit cu L-Carnitină  și duo de ceai DailyKick & SleepTight. Imediat, după o săptămână de utilizare, am comandat și Draining Drink, Flat Tummy Caps și Booty Tone.

Nu ai crede cât de repede am simțit schimbările. Odată cu ceaiurile, prima zi a fost o schimbare pozitivă. Ceaiul din plante m-a pornit dimineața (nici nu aveam nevoie de cafea), iar seara m-au ajutat să mă relaxez și să dorm(ceea ce este minunat pentru că am avut probleme cu somnul, oricât de obosită eram). Cu Beauty Drink, am simțit schimbarea după o săptămână, aveam părul mai strălucitor și unghiile mele erau mai ferme și creșteau mai repede! În ceea ce privește L-carnitina, Draining Drink și Flat Tummy Caps... nu știu produse mai bune de slăbit. Nu numai că burtica mea s-a aplatizat, dar deja mă simt plină de energie și chiar mai subțire!

Aș recomanda cu siguranță produsele TummyTox oricui, deoarece cred că sunt unul dintre brandurile de top pentru pierderea în greutate și sănătate! 

Produse pentru tine

DETOX
-55%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 221,28  RON
Vezi produsul