TUMMYTOX blogs.

Antrenament făcut acasa

Nu devine mai simplu, ci tu devi mai puternică !

SECȚIUNEA 1: exerciţii pentru picioare şi fese

Exerciţiu 1: Pune piciorul drept în față.Coboară piciorul din spate până ajungi cu genunchiul aproape de sol. Ai grija ca unghiul format dintre tibie și coapsă să fie de 90 de grade. Ţine mâinile pe şold și spatele drept. Repetă cu celalalt picior.

Exerciţiu 2: Al doilea exercițiu al acestei secțiuni porneşte din poziţia ghemuit. Traiectoria genunchilor trebuie să fie perpendiculară pe degetele picioarelor. Spatele rămâne drept. Din poziţia ghemuită te ridici dintr-un salt mare. Se repetă timp de 4 minute.

Acum știi deja ce urmează - o cană cu apă și o pauză de 1 minut! Continuă cu exercițiile pentru abdomen.

SECȚIUNEA 2: exerciții pentru abdomen

Exerciţiu 1: Stând pe spate, ridică picioarele perfect drepte pe verticală. Simultan ridici şi mâinile, folosind muşchii abdominali.

Exerciţiu 2: Pentru următorul exercițiu aşează-te pe burtă, sprijinindu-te în mâini, astfel încât să simţi încordarea mușchilor abdominali. Menține o poziție dreaptă a coloanei vertebrale. Adu genunchiul drept spre cotul stang, iar apoi genunchiul stâng la cotul drept – ca la căţărări pe munte.

Din nou, 1 minut pauză.

SECȚIUNEA 3: exerciții pentru picioare şi fese

Exerciţiu 1: Pune piciorul drept în față.Coboară piciorul din spate până ajungi cu genunchiul aproape de sol. Ai grija ca unghiul format dintre tibie și coapsă să fie de 90 de grade. Ţine mâinile pe şold și spatele drept. Repetă cu celalalt picior.

Exerciţiu 2: Ia un scaun mic/stepper și pune piciorul drept pe el. Apasă ferm pe piciorul de pe scaun şi ridică piciorul stâng în aer cu genunchiul în față. Repetă și cu celălalt picior.

Pauză 1 minut și apoi începe antrenamentul cardio.

SECȚIUNEA 4: Antrenament cardio

Exerciţiu 1: Porneşti cu picioarele drepte şi braţele pe lângă corp. Printr-un salt ridică brațele și extinde picioarele. Cu un alt salt revii înapoi în poziția de pornire.

Exerciţiu 2: Începe cu un salt mare, cu brațele extinse în aer. La al doilea salt te laşi în jos în poziţia de ghemuit şi arunci picioarele în spate. Te menți nemişcată timp de 15 secunde.

Bravo! Ultimul minut de pauză și apoi din nou patru de minute. Continuă cu exerciții pentru abdomen.

SECȚIUNEA 5: Exerciții pentru abdomen

Exerciţiu 1: Din poziţia culcată pe spate, îndoaie genunchii la un unghi de 90 de grade în aer, tibia fiind paralelă cu podeaua. Încordează muşchii abdominali pentru susţinerea genunchilor. Pune-ți mâinile în spatele capului și într-un mod sincronizat atinge genunchiul stâng în cotul drept, genunchiul drept în cotul stâng.

Exerciţiu 2 : Stai pe burtă, sprijinită în mâini. Coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă. Adu genunchiul drept spre cotul stang, iar apoi genunchiul stâng la cot dreapta – asemănător căţărărilor.

Pentru un antrenament excelent, îţi recomandăm Fat Burner Shots care funcţionează perfect cu mişcarea fizică. Consumă un shot cu 30 minute înainte antrenament sau orice altă activitate fizică, iar L-Carnitina te va ajuta să arzi mai multă grăsime. 

  • Pierdere în greutate eficientizată datorită a 2000 mg de L-Carnitină, Garcinia Cambogia și ceai verde.

  • Îmbunătățește arderea grăsimii cu până la 17%*.

  • Funcționează cu sau fără activitate fizică.

  • Alte beneficii: scade pofta de mâncare, previne formarea de noi grăsimi și dă un impuls metabolismului.

  • 8 kcal per flacon, cu aromă de măceșe.

Cumpără-l aici: