Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

Angela a slăbit 6* kg în o lună

Buna! mă numesc Angela. Am 44 de ani și sunt asistent operațional într-o multinațională, în procesul de dezvoltare a unei noi funcții cu mai multă responsabilitate și, în consecință, cu mai multă vizibilitate.

Sunt căsătorită și am doi copii și, la fel de multe alte femei, am o viață mereu activăÎn aceste situații este întotdeauna corpul care plătește și, nefiind înclinată către dulciuri, când vine foamea, mă avânt spre lucruri sărate și o farfurie plină.

Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să urmezi o dietă variată și să duci un stil de viață sănătos.]

Până acum două săptămânigreutatea mea a fost de 86,5 kg și a fost în mare parte centrată în jurul taliei.

"De obicei, nu mă angajez în diete„ minune", dar pentru acest mic preț, nu prea aveam de pierdut."

Am văzut reclame TummyTox pe Facebook și de obicei nu „mă îmbarc” în produse „minune” pentru a slăbi, dar când am văzut promoția la 89 lei, m-am gândit „până la urmă, dacă nu funcționează, nici nu am pierdut o avere… ”, deoarece astfel de produse sunt adesea mult mai scumpe. În plus, ingredientele mi s-au părut naturale, iar modul de a lua produsele este relativ flexibil . 

Când au sosit produsele (și a durat ceva timp, dar, așa cum am menționat în forumuri, a meritat să le aștept ) am decis cum o voi face. Așa că acum am SKINNY ME Tea înainte de a pleca de acasă la 6:45 cu o capsulă de FLAT TUMMYiar când ajung la muncă 40 de minute mai târziu, am micul dejun. Cu o jumătate de oră înainte de prânz iau a doua capsulă a zilei, iar seara, după cină, un pahar din băutura FAT BURNER .

 

„Ceea ce este sigur este că am pierdut aproape 6* kilograme în mai puțin de o lună”

În primele două zile m-am gândit că este puterea de inducție, deoarece, contrar celor obișnuite, nu aveam pofta de gustări la jumătatea dimineții și la miezul după-amiezii nu așteptam cu nerăbdare să iau prânzul sau cina. Întrucât nu mi-a fost foame, a fost ușor, în loc să aleg opțiunile care îmi plac cel mai mult, am ales mâncarea cu pește, vegetariană sau dietă. Acasă, la cină, l-am făcut pe soț să se lipească de mesele mai ușoare împreună cu mine. Iar hainele (bluze și paltoane) au început treptat să fie mari

Ceea ce este cert este că ieri, 23-05, soldul meu mi-a prezentat un număr pe care nu îl mai văzusem de multM-a mulțumit mult mai mult decât să mă uit la un 80,9 kg :). Și, într-adevăr, faptul că, chiar și cu mult mai puțină poftă de mâncare și mult mai puțină mâncare, mai am o energie remarcabilă .

 

"Pentru prima dată după ce am fost mamă ,mi-am cumpărat o rochie"

Nu toate organismele funcționează la fel, dar dacă nu încerci, nu vei ști niciodată . În cazul meu, singura întrebare pe care am pus-o pe site a fost dacă „pot repeta doza?”. Mă simt energică, mult mai încrezătoare și pentru prima dată, înainte de a fi mamă, am cumpărat o rochie pentru un botez. Experiența este ușoară, iar curiozitatea m-a dus să caut unele ingrediente. Pe lângă faptul că sunt naturale, sunt foarte plăcute (ceaiul Skinny Me și băutura Fat Burner).

Și din ce am citit, combinat cu exercițiile fizice, rezultatele vor fi și mai bune, deoarece, în cazul meu nu am suficient timp, ceea ce nu-mi ușurează munca.

Pentru toate acestea și ceea ce va veni (pentru că sunt încă la mijloc), vă sfătuiesc insistent să încercați să împărtășiți experiențe pentru că ne place să știm că, la fel ca noi, altele au fost mai fericitemai încrezătoare în eiele și gata pentru o nouă fază a vieții care, la 44 de ani, nu este nici la jumătatea drumului.

Transformare Totală cu -57% reducere + SHAKER GRATUIT

Ce planuri ai pentru silueta ta? Schimbă acum!

Transformare Totală cu -57% reducere + SHAKER GRATUIT -57%

Pret normal: 207,00 RON

Prețul tău: 89,00 RON

× Inchide


Efect triplu într-un singur pachet

Transformarea Totală conține ceai de detoxifiere cu efect de abdomen plat, băutura care arde grăsimea și capsule care ajută la reducerea poftei de mâncare.

  • Fat Burner Drink este un arzător puternic de grăsimi care  stimulează metabolismul și accelerează arderea caloriilorConține L-carnitină, care susține foarte mult efortul fizic, crescând eficacitatea și accelerând regenerarea musculară după antrenament.
  • Flat Tummy Caps sunt un supliment natural extraordinar de slăbit, cu Garcinia Cambogia care te ajută să slăbești rapid și în siguranță.
  • Ceaiul Skinny Me este un amestec de plante selectate și fructe, cu ingrediente active, care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor prin accelerarea metabolismului și elimină toxinele, care te vor ajuta să pierzi în greutate mai repede.

Transformare Totală cu -57% reducere + SHAKER GRATUIT

Ce planuri ai pentru silueta ta? Schimbă acum!

Transformare Totală cu -57% reducere + SHAKER GRATUIT -57%

Pret normal: 207,00 RON

Prețul tău: 89,00 RON

× Inchide

 

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

Înapoi la blog