Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

"ALIMENTELE SĂNĂTOASE” CARE TE ÎNGRAȘĂ ȘI TU NU ȘTII

Esti pe o dieta si ești foarte atentă să nu mănânci dulciuri, paste, mâncare fast-food și alte alimente nesănătoase, dar talia nu vrea să scadă nici cu un centimetru în ciuda tuturor eforturilor tale? Dar, chiar dacă tu mănânci mâncare sănătoasă nu reușești să slăbești.

Unele alimente, care la prima vedere par a fi o sursă de sănătate, ascund capcane care inhibă pierderea în greutate și pot cântări în efectul contrar! Iată o listă de “alimente sănătoase”:

 

Fructe deshidratate

Din păcate, se presupune adesea eronat că fructele deshidratate sunt alimente sănătoase, deoarece derivă din fructele proaspete. Dar nu este așa. Fructele deshidratate sunt practic contrariul și conțin de la 5 până la 8 ori mai multe calorii! Desigur, este bine să mănânci pentru a calma pofta de ceva dulce, dar trebuie să fii atentă cu porțile și să alegi variantele organice care nu conțin dioxid de sulf și zahăr adăugat.

 

Crunchy muesli și batoane de cereale

Oamenii care țin dietă aleg adesea muesli crocante și batoane de cereale deoarece cred că sunt alimente sănătoase, din cauza frazei pe ambalajul "integral" sau "bogat în fibre". Dar, din păcate, nu este așa. Pentru producția lor sunt de fapt folosite ingrediente care nu sunt întocmai sănătoase - ulei și zahăr. Astfel, o porție poate conține și mai mult de 400 de calorii. Din păcate, același lucru este valabil și pentru cerealele pentru micul dejun al copiiilor. Dacă nu poți trăi fără cereale, alege ovazul pe care îl poți consuma brut sau fiert. Și nu în ultimul rând - citește întotdeauna eticheta!

 

Gustări pe bază de cereale întegrale

Sunt făcute din ingrediente simple precum fructele și cerealele și pot părea o alegere mai sănătoasă. Dar, din păcate, este doar un dulce ambalat, bogat în grăsimi, zahăr și calorii. Așadar, reține că este un dulce și evită-l cât de mult posibil.

 

Biscuiții din orez expandat

Cei care sunt la dietă optează deseori la acest substiuit din orez, deoarece sunt o gustare ușoară. Da, ele nu conțin calorii, dar, din păcate, conțin, de asemenea, foarte puține fibre și proteine. Prin urmare, pentru a calma foamea, riști să mănânci prea mult și adăugând alte alimente, cantitatea de calorii se ridică la mai mult. Să nu mai vorbim de vârfurile glicemice care împiedică corpul să ardă grăsime.

 

Pentru a arde grăsimea, ai acum un ajutor excelent: Fat Burner Drink, cu noua formulă îmbunătățită, oferă rezultate de 5 ori mai rapide - cu un antrenament de 20 de minute obți același efect pe care l-ai fi obținut prin antrenament timp de 100 de minute. Fat Burner Drink este singurul arzător de grăsime cu cea mai pură formă de L-carnitină, un ingredient cheie pentru descompunerea grăsimilor. Ceaiurile de zi si noapte te ajută în hidratare, detox și un somn liniștit.

 

Înapoi la blog