TUMMYTOX blogs.

5 sfaturi împotriva celulitei de pe coapse, picioare și burtă

Unele dintre principalele motive ale celulitei sunt: o dietă săracă, activitate fizică insuficientă, modificări hormonale, genetică și grăsime corporală. Celulita apare de obicei pe picioare și fund. Din fericire, poți face multe pentru a scăpa de celulită.

image

1. O dietă sănătoasă și apă

O dietă sănătoasă joacă un rol important în prevenirea sau eliminarea celulitei. De exemplu, dacă mâncăm alimente sărate, celulele grase se vor umfla și celulita va fi mai pronunțată. În schimb, trebuie să mâncăm o mulțime de fibre și cereale integrale pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor și toxinelor din corp. Celulita arată mai rău într-o stare deshidratată, deci ar trebui să bem mai multă apă.

2. Sport

Deoarece celulita este grasă, este important să faci sport de câteva ori pe săptămână, cum ar fi alergarea, joggingul, înotul, yoga etc.

3. Masează zonele cu probleme

Masarea zonelor problematice ajută la stimularea circulației și dizolvarea lichidelor sub piele, rezultând un aspect mai fin. De asemenea, ajută la eliminarea toxinelor care se pot acumula în stratul de grăsime, făcând celulita să arate chiar mai rău!

4. Duș alternativ cu apă caldă și rece

Pentru a minimiza celulita, trebuie să pui zonele afectate sub apă căldă timp de 2-3 minute ți apoi cu apă rece timp de 2-3 minute. Aceasta îmbunătățește circulația sângelui, stimulează reînnoirea celulelor și activează metabolismul.

5. Omega 3

Consumul de grăsimi duce la un dezechilibru al acizilor grași, pe care organismul are nevoie pentru piele și țesut neted. Omega 3 ajută la reducerea celulitei și este benefică și pentru multe alte funcții ale corpului.

5. BOOTY TONE

Transformă-ți fesele într-un atu atragător:

  • Arde cu 33% mai multe grăsimi

  • Pierzi 6 cm din circumferința coapselor

  • Este de 5 ori mai puternic decât produsele similare.