TUMMYTOX blogs.

3 CADOURI DIY DE CRĂCIUN POTRIVITE PENTRU TOATĂ LUMEA!

Sărbătorile de Crăciun sunt momentul perfect pentru cadouri! Și ce gând mai bun pentru cei mai apropiați de noi decât ceva care vine direct din inimă? Mulțumită ideilor noastre de cadouri, anul acesta vei putea în sfârșit să arăți cât de mult îți pasă de familia ta și de cei mai apropiați prieteni, deoarece poți face cadoul direct cu mâinile! Și nu-ți fă griji pentru că nu ai nevoie de materiale ciudate sau instrumente speciale: pur și simplu intră în magazinul cel mai apropiat ție!

image

Bombe de baie DIY

Aceste bombe de baie simple și parfumate îți vor putea face prietenele să se simtă ca și cum ar fi în cel mai luxos centru spa din lume, iar cei mai mici membri ai familiei se pot distra în plus față de baia lor zilnică. Ca să nu mai vorbim că și bombele de baie lasă pielea moale și hidratată! Ce ai mai putea dori?

Ingrediente

  • 1 cană bicarbonat de sodiu
  • ½ cană de acid citric
  • 2 linguri de ulei de cocos (sau ulei de măsline)
  • Uleiuri esențiale sau arome de gătit
  • Ingredient suplimentar: colorant alimentar

Pregătirea

Amestecă bicarbonatul de sodiu, acidul citric și uleiul într-un castron mare. Dacă decizi să utilizezi ulei de nucă de cocos, atunci va trebui să-l topește înainte să îl poți adăuga la amestecul uscat. După aceea, adaugă uleiul esențial preferat sau o aromă de gătit, cum ar fi vanilie sau cacao. Dacă vrei, îl poți completa și cu colorant alimentar pentru a face bomba de baie și mai frumoasă!

Odată gata, amestecul trebuie să aibă o consistență similară cu cea a nisipului uscat, astfel încât să poată fi presat ferm în matriță. Dacă nu ai una circulară, poți pregăti cu ușurință bombele de baie într-o tavă cu cuburi de gheață sau în tigaia pentru brioșe și le poți scoate mai târziu.

Lasă-l să se usuce 24 de ore. Odată ce a trecut acest timp, bombele de baie DIY vor fi gata de ambalat în cutiile de cadou preferate!

image

Săpunuri aromatice făcute de tine

Cadoul ideal pentru toți cei care preferă să facă duș în loc de baie. Aceste săpunuri vor face din fiecare duș o experiență aromatică unică și cerească și, în plus, pot fi personalizate și cu un amestec de ingrediente pregătite special pentru a satisface gusturile destinatarului!

Ingrediente

  • 1 cană bicarbonat de sodiu
  • ½ cană de acid citric
  • ½ cană de făină de porumb
  • Uleiuri esentiale
  • Apă într-un dozator de spray

Pregătirea

Amestecă bicarbonatul de sodiu, acidul citric și făina de porumb într-un recipient mare și apoi adaugă uleiurile esențiale, asigurându-te că nu utilizezi mai mult de 40 de picături totale pentru întregul amestec. Amintește-ți că aceste bare trebuie să fie capabile să dea o senzație de aromoterapie, deci asigură-te că amestecul este suficient de parfumat. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri și să nu adaugi prea mult ulei, altfel preparatul va deveni prea gras. Cu siguranță nu vrei să folosești așa ceva la duș!

După ce ai adăugat parfumul, începe să pulverizezi amestecul cu apă. Fă acest lucru treptat, până când devine aceeași textură și aspect ca nisipul umed. Când este gata, îl ppți apăsa într-o matriță și îl lași 24 de ore, până ce devine uscat.

Înfășoară săpunurile parfumate oricum vrei sau pune-le într-un borcan decorativ și împarte tuturor prietenilor!

image

Scrub pentru corp DIY

Acest produs 2-în-1 lasă pielea curată și netedă ca nimeni altul. Poți să-l pregătești în cuburi mici de unică folosință pentru o prezentare plăcută. Ah, un sfat: ar trebui să pregătești un lot dublu de la început, pentru că, odată ce l-ai încercat, ve dori să păstrezi și pentru tine!

Ingrediente

  • 1 cană de zahar
  • ½ ceașcă de săpun în fulgi sau cubulețe
  • ¼ cană de ulei de cocos
  • Ingredient suplimentar: colorant alimentar

Pregătirea

Începe să razi bara de săpun sau tai-o cu grijă în fulgi sau cuburi cu un cuțit. Măsoară o jumătate de cană de săpun și pune cantitatea într-un recipient rezistent la căldură. Apoi, adaugă uleiul de cocos și topește ușor într-un cratiță sau în cuptorul cu microunde în trepte de 15 secunde, până când amestecul este complet lichid.

Odată ce amestecul s-a topit, adaugă zahărul și, dacă vrei, puțin colorant alimentar. Toarnă amestecul în forme și congelează timp de aproximativ 20 de minute. După ce a trecut acest timp, cadoul tău va fi gata pentru a fi scos din congelator și livrat direct destinatarului. Et voila!

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul