TUMMYTOX blogs.

10 exerciţii fizice pentru ziua de vineri

Ziua de vineri nu a fost niciodată mai aşteptată ca acum!

Hai să începem exercițiile pentru picioare, fese şi abdomen.

Nu devine mai simplu, ci tu devi mai puternică !

image

SECȚIUNEA 1: exerciţii pentru picioare şi fese

Exerciţiu 1: Pune piciorul drept în poziția de fotografii.Coboară piciorul din spate până ajungi cu genunchiul aproape de sol. Ai grija ca traiectoria genunchiului piciorului din fata sa nu depaseasca degetele acestuia. Ţine mâinile pe şold și spatele drept. Repetă cu celalalt picior.

Exerciţiu 2: Al doilea exercițiu al acestei secțiuni porneşte din poziţia ghemuit. Traiectoria genunchilor trebuie să fie perpendiculară pe degetele picioarelor. Spatele rămâne drept. Din poziţia ghemuită te ridic dintr-un salt mare. Se repetă timp de 4 minute.

imageimage

Acum știi deja ce urmează - o cană cu apă și o pauză de minut! Continuați cu exercițiile pentru abdomen.

SECȚIUNEA 2: exerciții pentru burtă

Exerciţiu 1: Stând pe spate, ridică picioarele perfect drepte pe verticală în aer. Simultan ridici şi mâinile, folosind muşchii abdominali.

Exerciţiu 2: Pentru următorul exercițiu aşează-te pe burtă, sprijinindu-te în mâini, astfel încât să simţi încordarea mușchilor abdominali. Menține o poziție dreaptă a coloanei vertebrale. Adu genunchiul drept spre cotul stang, iar apoi genunchiul stâng la cotul drept – ca la căţărări pe munte.

imageimage

Din nou, un minut pauză.

SECȚIUNEA 3: exerciții pentru picioare şi fese

Exerciţiu 1: Pune piciorul drept în poziția de fotografii.Coboară piciorul din spate până ajungi cu genunchiul aproape de sol. Ai grija ca traiectoria genunchiului piciorului din fata sa nu depaseasca degetele acestuia. Ţine mâinile pe şold și spatele drept. Repetă cu celalalt picior.

Exerciţiu 2: Ia un scaun mic/stepper și pune piciorul drept pe el. Apasă ferm pe piciorul de pe scaun şi ridică piciorul stâng în aer cu genunchiul în față. Repetati cu celalalt picior.

imageimage

Pauză un minut și apoi începe antrenamentul cardio.

SECȚIUNEA 4: Antrenament cardio

Exerciţiu 1: Porneşti cu picioarele drepte  şi braţele pe lângă corp.Printr-un salt ridică brațele și extinde picioarele. Cu un alt salt revii înapoi în poziția de pornire.

Exerciţiu 2: Începe cu un salt mare, cu brațele extinse în aer. La al doilea salt te laşi în jos în poziţia de ghemuit şi te menți nemişcată timp de 15 secunde.

imageimage

Bravo! Ultimul minut de pauză și apoi din nou patru de minute și sfarşitul de săptămână începe! Continuați cu exerciții pentru abdomen.

SECȚIUNEA 5: Exerciții pentru abdomen

Exerciţiu 1: Din poziţia culcată pe spate, îndoaie genunchii la un unghi de 90 de grade în aer, tibia fiind paralelă cu podeaua. Încordează muşchii abdominali pentru susţinerea genunchilor. Pune-ți mâinile în spatele capului și într-un mod sincronizat ridică genunchiul stâng în cotul drept, genunchiul drept în cotul stâng.

Exerciţiu 2 : Stai pe burtă, sprijinită în mâini. Coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă. Adu genunchiul drept spre cotul stang, iar apoi genunchiul stâng la cot dreapta – asemănător căţărărilor.

imageimage

Pentru un antrenament excelent, îţirecomandăm FatBurner care funcţionează perfect cu mişcarea fizică. A fost demonstrat clinic că Fat Burner te ajută să pierzi de 5 ori mai mult în greutate. 

Detalii despre el aici: